25.11.2021: Taloesittely OULU

Muuttovalmis omakotitalo rakentui Kellon Kiviniemeen, Oulu.  Taloesittely upeassa omakotitalossa, johon korkean olohuoneen ikkunat tuovat runsaasti päivänvaloa. Tämä muuttovalmis omakotitalo on suunniteltu lapsiperheelle. Suunnittelussa on huomioitu lapsiperheen arjen tarpeet: eteisestä on käynti kodinhoito- ja vaatehuoneeseen. Erillinen pukuhuone kylpyhuoneen yhteydessä antaa mukavuutta saunailtoihin.

Yksilöllisen omakotitalon olemme suunnitelleet yhdessä perheen kanssa ja rakentaneet muuttovalmiiksi. Kodissa on tyylikkäät sisustusmateriaalit ja ilmavat avoportaat johtavat yläkertaan.

Aika:
Torstai 25.11.2021
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Prassitie, Kellon Kiviniemi, OULU
opastus: Vaajatieltä

Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

Arvonta
Talonäytöissämme (1.10.-30.11. 2021) kävijöiden kesken arvomme kahvikoneen Siemens EQ-300. Tule ja täytä arpalippu!

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo. Kaksikerroksisessa omakotitalossa on neljä makuuhuoneetta, korkea olohuone ja erillinen keittiö ja ruokailutila.

5 h +k
Huoneistoala: 156.5 m²
Kerrosala:        181.5 m²

 

Rakennuspalvelu Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!