22.09.2022: Taloesittely Espoo

Taloesittelyssä muuttovalmis paritalo, jonka olemme rakentaneet asiakasperheiden omista yksilöllisistä suunnitelmista. Taloesittely järjestetään toisessa valoissa kodissa. Siinä on tilava katettu sisääntulo- ja oleskeluterassi.

Perhe on valinnut sisustusmateriaalit. Kodissa on vaaleat seinämaalit ja harmaat laatat. Puunsävyinen lattia tuo pehmeyttä sisustukseen. Muuttovalmis paritalo on nyt valmis – tervetuloa!

Aika:
Torstai 22.09.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Lambertintie,
Lambertinniitty, Espoo

Opastus:
Otamme näyttelyvieraat vastaan porrastetusti. Sovi esittelyaikasi: p. 044 734 9895aleksi.uimonen@jopera.fi

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan muuttovalmiiksi rakentamaamme paritaloasuntoon Espooseen!
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Muuttovalmis paritalo taloesittely. Paritalossa on tilava oleskelutila ja terassi.

4h +k
Huoneistoala: 90.0 m²
Kerrosala:       100.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!