15.09.2022: Taloesittely TAMPERE

Taloesittely muuttovalmis omakotitalossa, jonka olemme rakentaneet asiakasperheen omista suunnitelmista. Tämä muuttovalmis omakotitalo on sisustettu perheen valitsemilla sisustusmateriaaleilla.  Oleskelutilojen isot ikkunat ja katettu terassi avautuvat sisäpihalle.

Kotiin on valittu vaaleat seinämaalit ja laatat. Puunsävyinen lattia tuo pehmeyttä sisustukseen. Muuttovalmis omakotitalo on valmis ja on aika taloesittely!

Aika:
Torstai 15.9.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Lielahti, Tampere

Opastus: 
Otamme näyttelyvieraat vastaan porrastetusti. Sovi esittelyaikasi ja pyydä ajo-ohjeet p. 040 776 2172antti.paaso@jopera.fi

Tervetuloa tutustumaan upeaan kotiin ja juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Antti Paaso
puh. 040 776 2172
antti.paaso@jopera.fi

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo. Omakotitalon pohjapiirustus.

4h +k
Huoneistoala: 140.0 m²
Kerrosala:       150.0 m

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!