16.03.2022: Taloesittely Oulu

Taloesittely valoissa hirsikodissa. Muuttovalmis hirsitalo, jonka olemme suunnitelleet yhdessä asiakkaidemme. Nyt se on valmis ja haluamme esitellä sen.  Olohuone ja keittiö muodostavat avaran yhtenäisen tilan.

Hirsiset ulkoseinät antavat ilmettä sisustukseen. Hirsiseinät on käsitelyt Osmocolorin Koivu-sävyllä ja levyseinät on maalattu Tikkurilan Mulperi sävyllä. Laatoissa väreinäovat valkoinen ja harmaa.

Aika:
Keskiviikko 16.3.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Töllinkuja
Ranta-Kastelli, OULU

Töllinkuja on lumen vuoksi erittäin kapea. Sen varteen ei voi pysäköidä. Kastellin ostoskeskuksen parkkipaikalta on lyhyt kävelymatka näyttelytaloon. Toivomme, että käytätte sitä pysäköintiin.

Opastus:
Kajaanintieltä

Katso ajo-ohje

Tervetuloa tutusumaan juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Hirsitalossa on avara yhtenäinen oleskelutila.

3h +k
Huoneistoala: 109.0 m²
Kerrosala:       119.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!