13.10.2022: Taloesittely Oulu

Taloesittely järjestetään As Oy Virpiniemen Kodit -taloyhtiössä, jonka erillistalot valmistuvat Letonpuistoon rajautuvalle tontille. Taloyhtiöön tulee 13 omakotitaloa, joiden koot ovat 3h+k (76m²), 4h+k (98m²) ja 113 (5h+k). Nämä erillistalot ovat yksilöllisiä koteja. Asiakkaat ovat suunnitelleet keittiöt ja valinneet sisustusmateriaalit. Olemme rakentaneet ne muuttovalmiiksi. Taloesittely erillistalot – tule tutustumaan!

Tämän taloyhtiön asunnot ovat myytyjä. Rakennamme lisää erillistaloja.

Aika:
Torstai 13.10.2022
klo 17.00. – 19.00

Osoite:
Vaajatie,
Virpiniemi, Oulu
Katso ajo-ohje

Tervetuloa juttelemaan kotisi rakentamisesta!

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Taloesittely erillistalot – Jopera

Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!