11.08.2022: Taloesittely Tampere

Muuttovalmis omakotitalo on valmistunut Tampereen Vuorekseen. Taloesittely on kaksikerroksisessa omakotitalossa, jonka olemme rakentaneet asiakasperheen omista suunnitelmista. Oleskelutilojen isot ikkunat ja oleskeluterassi avautuvat puistoon. Ne luovat viihtyisyyttä kotiin.

Kodin olemme sisustaneet perheen tekemän yksilöllisen suunnitelman mukaan. Kotiin on valittu vaaleat sisutusmateriaalit, mikä nostaa esiin huonekalut ja sisutustekstiilit.

Aika:
11.8.2022
klo 17.00 – 19.00

Osoite:
Konkelonkaari,
Vuores, Tampere

Opastus:
Vuoreksen puistokadulta
Katso ajo-ohje

Tervetuloa tutusumaan kaksikerroksiseen kaupunkikotiin ja juttelemaan kotisi rakentamisesta!
Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Taloesittely muuttovalmis omakotitalo Tampereella. Kodissa on kaksikerrosta.

4h +k
Huoneistoala: 108.0 m²
Kerrosala:       130.0 m²

Jopera
Se on v. 1993 perustettu perheyritys. Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan. pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Sinua varten
Vahvuutemme ovat motivoitunut henkilökunta, asiakaslähtöinen palvelu, yksilöllinen suunnittelu, ammattitaitoiset rakentajat, aikatauluvarmuus sekaä tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Tutustu palveluihimme

Laita jakoon!