04.07.2024: Työmaaesittely TAMPERE

15Sisustusvalmis hirsitalo Tampere: 

Tervetuloa tutustumaan hirsitalon työmaalle! Talon olemme rakentaneet sisustusvalmiiksi. Sen ulkopuoli on valmis,  lattia valettu ja sisäpinnat levytetty. Tästä rakentajaperheen on hyvä jatka sisustustöitä. Esittelyssä nyt: sisustusvalmis  hirsitalo Tampere

Tämän puolitoistakerroksisen hirsitalon arkkitehtimme ovat suunnitelleet yhdessä asiakkaiden kanssa. Alakerrassa on avara oleskelutila, kaksi makuuhuonetta ja saunaosasto. Yläkerrassa on perinteisen vintin tunnelma, kun vino sisäkatto yhtyy matalaan ulkoseinään.

Aika
Torstaina  4.7.2024
klo 17.00 – 19.00

Osoite
Nirvanrinteenkatu
Nirva,  TAMPERE

Katso ajo-ohje

Tule tutustumaan hirsityömaalle ja juttelemaan omakotitalon rakentamisesta!

Maija Kanniainen
puh. 040 709 0573
maija.kanniainen@jopera.fi

 

6h +k
Huoneistoala: 138m²
Kerrosala:        158m²

Hirsitalo-sisustusvalmis Tampere, hirstialon pohjapiirustus

SISUSTUSVALMIIT HIRSITALOT JA PERINTEISET PUUTALOT

Jopera on turvallinen yhteistyökumppani. Se on v. 1993 perustettu perheyritys ja on yksilöllisten omakotitalojen rakentamisen edelläkävijä 30 vuoden kokemuksella.

Rakennuttamalla saat toiveitasi vastaavan omakotitalon.  Kuuluuko Sinun toiveisiin tilava autotalli puuha- petelle, leivinuuni leipurille, toimiva arkieteinen lapsiperheelle tai tunnelmallinen sauna nautiskelijalle? Omakotitalon suunnittelussa kaikki on mahdollista ja me Joperalla haluamme olla mukana toteuttamassa unelmiasi. Asiakkaana teet itse lämmitysmuodon, vesikattomateriaalin, ulkoverhouksen ja sisustuksen valinnat, meidän asiantuntijoiden avustuksella.

Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA Diamond – korkein luottoluokitus yli 10 vuotta.

SINUA VARTEN – JOPERA

Vahvuutemme ovat motivoitunut ja palveleva henkilökunta. Suunnittelemme puu- ja hirsitalot yksilöllisiksi. Ammattitaitoiset rakentajat tekevät tiiviit, energiatehokkaat ja varmat rakenteet. Pidämme lupaamamme aikataulut. Rakennamme laadukkaita ja tyylikkäitä koteja, joiden arvo säilyy.

Rakennamme laadukkaat ja yksilölliset kodit käytännölliseen arkeen ja iloiseen juhlaan pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Oulun seudulla.

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista?

Tutustu meihin!

Esite

Laita jakoon!