Paritalo, Sotkantie 1A, Moisio

 

Myytävänä asunto Lempäälä; Muuttovalmis koti paritalossa.
Tähän tyylikkääseen kotiin pääset muuttamaan heti. Esiteltävänä ja myytävänä on asunto Lempäälä

PARITALO SUOSITULLE ALUEELLE

Juuri valmistunut paritalo Lempäälässä, tulevan asuntomessualueen läheisyydessä! Alue kehittyy lähivuosina voimakkaasti, kun puistot ja palvelut rakentuvat valmiiksi ennen asuntomessuja.  Tämä tyylikäs paritalo on rakennettu omalle tontille, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Kodit ovat kooltaan 4h+k, huoneistoalaltaan 86m2.

Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, johon valoa tuovat suuret ikkunat. Erillinen kodinhoitohuone tuo käytännöllisyyttä arkeen.

PALVELUT LÄHELLÄ

Kodit rakentuvat lähelle palveluita. Koulu, päiväkoti ja kauppa ovat kävelymatkan päässä. Leikkipuisto löytyy aivan nurkan takaa. Ideaparkin kattavaiin palveluihin on vain 2,5 kilometriä. Tampereelle kotipihasta ajaa 20 km matkan noin 25 minuutissa ja 400 metrin päässä olevalta bussipysäkiltä on myös hyvät yhteydet Tampereelle.

ASUMISEN MUKAVUUS SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTA

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso, etelään avautuva terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Molemmille asunnoille on oma tilava 7,4m² lämmin varasto ja autolle katospaikka.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja vastuullisesti lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Lisätietoja antavat:

Miika Ahola
040 709 0573
miika.ahola@jopera.fi

Antti Mattila
050 545 1339
antti.mattila@jopera.fi

Myytävänä asunto Lempäälä - paritalon sisääntulokatos
Olohuoneessa on tammensävyinen parketti sekä valkoiset seinä ja katto
Keittiössä on valkoiset kaapit ja tammensävyinen taso.
Saunassa on tervalepänsävyiset paneelit ja lauteet.
Eteisessä on harmaat laatat ja valkoinen ulko-ovi.
Paritaloasunnossa on tilava katettu terassi.

Lempäälän Moisioon, tulevan asuntomessujen läheisyyteen, on valmistunut paritalo, jolla oma tontti. Se jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Asunnoissa on kolme makuuhuonetta ja valoisa oleskelutila.

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!