Paritalo-Sotkantie 1A, Moisio LEMPÄÄLÄ

Viihtyisä paritalo lähelle palveluja

PARITALO PELTOMAISEMAAN
Lempäälään Moision alueelle rakentuu peltomaisemaan tyylikäs paritalo omalle tontille, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Valmistuvat kodit ovat kooltaan 4h+k, huoneistoalaltaan 86m2.

Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, johon valoa tuovat suuret ikkunat. Erillinen kodinhoitohuone tuo käytännöllisyyttä arkeen.

PALVELUT LÄHELLÄ
Kodit rakentuvat lähelle palveluita. Koulu, päiväkoti ja kauppa ovat kävelymatkan päässä. Leikkipuisto löytyy aivan nurkan takaa. Ideaparkin kattavaiin palveluihin on vain 2,5 kilometriä. Tampereelle kotipihasta ajaa 20 km matkan noin 25 minuutissa ja 400 metrin päässä olevalta bussipysäkiltä on myös hyvät yhteydet Tampereelle.

ASUMISEN MUKAVUUS SUUNNITTELUN LÄHTÖKOHTA
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso, etelään avautuva terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Molemmille asunnoille on oma tilava 7,4m²  lämmin varasto ja autolle katospaikka.

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA
Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja vastuullisesti lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Rakentaminen on käynnissä ja valmista tulee kevättalvella 2023.

Lisätietoja antavat:
Einari Paavola
puh. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Antti Mattila
p. 050 545 1339
antti.mattila@jopera.fi

Peltomaisemaan valmistuu tyylikäs paritalo Lempäälään Moisioon kevättalvella 2023. Paritalolla on oma tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Asunnoissa on kolme makuuhuonetta ja valoisa oleskelutila.

ASUNTOJEN TIEDOT

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

A1 4h+k+s 86 344 500 Vapaa A2 4h+k+s 86 349 000 Vapaa
Sijainti kartalla

Laita jakoon!