Erillistalot, Ellintie 10, Knuutilankangas

Myytävänä omakotitalo Oulu , Rakennamme omalle tontille kolme pientä omakotitaloa. Rakentamalla parven saat lisää tilaa. Tutustu myytävänä omakotitalo Oulu!

ERILLISTALOT OMALLE TONTILLE

Rauhalliselle ja viihtyisälle Knuutilankankaalle rakentuu kolme kätevän kokoista erillistaloa. Knuutilankangas on vanha, mutta pikkuhiljaa uudistuva, arvokas ja hiljainen omakoti- ja pientaloalue noin viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Knuutilankankaalla on helppo elää niin lapsiperheen kuin vanhustenkin. Knuutilankankaan koulu ja päiväkoti on kodeista parin minuutin kävelyn päässä, viihtyisät Iinatinlenkin maastot ovat noin 700 metrin kävelymatkan etäisyydellä sekä vasta avattu K-Supermarket Knuutilankangas kattavine palveluineen alle kilometrin päässä.

ASUMISMUKAVUUTTA YHDESSÄ TASOSSA

Kodeissa on otettu erityisesti huomioon asumisen mukavuus ja helppous. Vaikka kyseessä ovat pienemmät erillistalot, niiden varustelutaso vastaa hyvää omakotitaloa. Näissä kodeissa onkin ihanteellinen yhdistelmä omakotitalon viihtyisyyttä ja kerrostaloasunnon vaivattomuutta. Se sopii erinomaisesti perheille tai henkilöille, jotka arvostavat omakotitalon mukavuuksia, mutta eivät tarvitse yhtä paljon tilaa kuin perinteisissä omakotitaloissa yleensä on tarjolla.

OMA TONTTI – EI YHTIÖLAINAA

Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina, kun tonttivuokrat ja vuokrankorotukset eivät nosta asumisen hintaa. Tontti jaetaan asuntojen kesken hallinnanjakosopimuksella. Jokaiselle asunnolle jää mukavasti omaa pihaa, jossa on hyvä viettää kesäpäiviä ja nauttia oman pihan tuomista mahdollisuuksista. Kyseessä ei ole taloyhtiömuotoinen asuminen, joten vastaat vain omasta lainastasi ja asumisen kustannuksistasi.

VIIHTYISÄ KOTI

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Oleskelutilojen isot ikkunat tuovat valoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin. Olohuoneesta on käynti isolle katetulle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle. Olohuoneesta voidaan erottaa seinällä n. 8 m2 huone toiseksi makuuhuoneeksi tai esimerkiksi työhuoneeksi. Parvellisen asunnon vino sisäkatto tuo mahtavaa avaruutta olohuoneeseen ja parvi toimii hyvin makuu- tai työhuoneena.

Oma autokatos takaa vaivattomat talviaamut autoilijalle ja autokatokseen on mahdollisuus asentaa sähköautolle latauspiste. Kaksi varastoa ja tila pyörien säilytykseen antavat mukavasti tilaa harrastusvälineille, joten niitä ei tarvitse tuoda sisälle asuintiloihin.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit halutessasi suunnitella itse kodin sisustuksen ja keittiön.

KOTI JUURI SINULLE

Onko tämä tontti ja sen sijainti hyvä, mutta haluat muutoksia taloon? Ei hätää! Suunnitellaan koti juuri Sinun tarpeesi huomioiden. Ota yhteyttä!
Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

 

Myytävänä omakotitalo oulu, takapihalla on katettu terassi
Myytävänä omakotitalo oulu, sisääntulotie
Myytävänä omakotitalo oulu, lisää tilaa on mahdollista rakentaa parvelle.
Myytävänä omakotitalo oulu, korotettu olohuone
Myytävänä omakotitalo Oulu, keittiö on oleskelutilan jatkona.
Myytävänä omakotitalo oulu, näkymä eteisestä olohuoneeseen.
Myytävänä omakotitalo oulu , omakotitalon yhteydessä on autokatos

Rakennamme viihtyisälle Knuutilankankaalle kolme tyylikästä erillistaloa omalle tontille, joka on jaettu hallinnonjakosopimuksella. Omakotitalot eivät muodosta taloyhtiötä, joten vastaat vain omista asumiskustannuksista ja lainasta. Kodit ovat kooltaan 2 – 3h +k (66.0m²) Lisää tilaa on mahdollista rakentaa parvelle (7m²).

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Laita jakoon!