Erillistalot, Takalahdenkuja 4, Saarela

Myytävät asunnot Oulu, rakennamme kaksi tyylikästä erillistaloa Saarelaan. Tutustu myytävät asunnot Oulu!

Erillistalot omalle tontille

Kodit rakentuvat viihtyisälle ja rauhalliselle asuinalueelle Saarelaan. Näissä kodeissa lapsiperheen on hyvä asua, sillä palvelut ovat lähellä. Leikkipuisto ja päiväkoti ovat noin 300 m päässä. Koulu on kilometrin päässä. Ruokakauppa löytyy kävelymatkan päästä ja keskustaankin vain 8km.  Bussipysäkki on aivan vieressä. Vehreällä alueella on mukavat lenkkeilymaastot ja uimaranta sataman yhteydessä on alle kilometrin päässä.

ASUMISMUKAVUUTTA YHDESSÄ TASOSSA

Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, kun kodin yhteydessä on katos kahdelle autolle. Autokatoksesta on kulku tilavaan 12 m2 varastoon, jonka yhteydessä on tekninen tila. Kodissa on avara eteinen ja valoisat oleskelutilat. Huolellisesti suunnitellut koti on kooltaan 5h+k (129,0 m²).

OMA TONTTI

Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina, kun tonttivuokrat ja vuokrankorotukset eivät nosta asumisen hintaa. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Molemmille asunnoille jää mukavasti omaa pihaa, jossa on hyvä viettää kesäpäiviä. Hinnasta voidaan erottaa tontin ja rakennusurakkasopimuksen osuudet, jolloin maksat vain varainsiirtoveron vain tontista.

VIIHTYISÄ KOTI

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Oleskelutilojen isot ikkunat tuovat valoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin. Olohuoneesta on käynti isolle katetulle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle.

Erillinen vesipisteellinen kodinhoitohuone on voittamaton kaveri arjessa. Kodinhoitohuoneesta on suora yhteys WC:n läpi päämakuuhuoneeseen. Kylpyhuone ja sauna yhdistyvät lasiseinällä muodostaen upean yhtenäisen tilan rentoutumiseen. Sisäänkäynnin yhteydessä oleva arkieteinen tuo mahtavasti tilaa ulkovaatteille ja harrastusvälineille.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit suunnitella kodin sisustuksen ja keittiön.

Rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa. Muuttamaan pääset viimeistään lokakuussa 2024.

Ota yhteyttä!
Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Taloissa on takapihalle isot katetut terassit.
Myytävät erillistalo Oulu, Takapihalle on iso katettu terassi, jonka edessä isä ja lapset touhuavat.
Myytävät asunnot Oulu, Takapihalla on iso katettu terassi.
Harmaaksi maalatussa talossa on musta katto. Katokseen sopii kaksi autoa.
Harmaaksi maalatussa talossa on musta katto. Katokseen sopii kaksi autoa.
Myytävät asunnot Oulu, Erillistaloissa on iso autokatos.

Nämä tyylikkäät omakotitalot rakennetaan ainutlaatuiselle tontille Saarelaan. Erillistaloissa naapurin asumisäänet eivät häiritse sillä yhteistä seinää asuintiloissa ei ole. Oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole. Kotien koot ovat 5h+k (130 + 12m²).

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!