Paritalo lomailuun, Näädänpolku 4, ISO-SYÖTE

Myytavana loma-asunto Syote, se on nyt valmis. Tunturin juurelle uusi loma-asunto.  Pääset nauttimaan keväisistä hiihtokeleistä ja uudesta omasta tuvasta. Esiteltävänä ja myytävänä loma-asunto Syote

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELLE

Syötteellä liikutaan upeassa luonnossa läpi vuoden. Talvella pääset hiihtämään, laskettelemaan, kelkkailemaan ja lumikenkäilemään valkoisilla hangilla. Upeilla talvipyöräreiteillä voit ihastella tykkypuita. Kesällä pyöräilet tiellä tai maastossa, voit meloa joella tai järvillä tai patikoida ikimetsissä. Marja- ja sienimetsät alkavat loma-asuntosi ovelta.

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen. Sen huipulta avautuvat upea näkymään vaaramaisemaan. Syötteen alue on Suomen runsaslumisinta aluetta. Lunta riittää varhain syksystä pitkälle kevääseen.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO

Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso. Niissä on tyylikäs sisustus ja täydellinen keittiö. Viihtyisä kylpyhuone ja sauna rentouttavat ulkoilupäivän jälkeen. Energiatehokkaat rakenteet takaavat edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

SISUSTA LOMA-ASUNNOSTA YKSILÖLLINEN

Olemme valinneet loma-asuntoihin tyylikkäät kiintokalusteet, paneelit ja laatat. Rauhalliset maalin sävyt ja puunsävyinen laminaattilattia antavat hyvän pohjan sisustaa loma-asunto omaan lomailuun tai vuokrakohteeksi.

HYVÄ SIJAINTI

Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 900 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA

Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 60 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Me tiedämme, mitä hyvältä loma-asunnolta vaaditaan. Hiihtokeskuksen läheisen sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

 

Lisätietoja:

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Myytävänä loma-asunto Syöte: takapihalla on iso katettu terassi.
Myytävänä loma-asunto Syöte; ulkoverhous on maalattu tummanharmaaksi.
Myytävänä loma-asunto Syöte: olohuoneessa on musta paneeliseinä
Loma-asunnossa on tilava parvi.
Loma-asunnossa on tilava parvi.
Saunassa on tervaleppäpaneelit.

Iso-Syötteelle tunturin juurella on myytävänä uusi loma-asunto. Tänne sopii lomailemaan isommallakin joukossa, sillä alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava (26m²) parvi.

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!