Muuttuva omakotitalo

Nyt rakentamaan muuttovalmis puutalo tai hirsitalo

Muuttuva omakotitalo – kampanjassa ulkoseinät on mahdollista valita joko perinteisenä  puutalorakenteena tai painumattomana hirsiseinänä.

Kotien päärakennusaineena käytämme kotimaista puuta. Puussa tiivistyy kotimaisen työn ja materiaalien vankkumaton laatu.  Haluamme, että kodit kestävät aikaa sukupolvelta toiselle.

Puutalo on ekologinen valinta, jonka hiilijalanjälki on pieni.  Hirsitalon hirsirakenteet toimivat hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu.

 

Valitse kattomalli

Kattomalli vaikuttaa paljon kodin ulkonäköön. Valitse omalle tontille sopiva kattovaihtoehto. Hintaan sisältyvät harja-, epäsymmetrinen harja-, pulpetti- ja loiva pulpettikatto.

 

Hinnasto

PUUTALO
220 500€
+ toimituskulut 5 000 €

HIRSITALO
249 500€ + toimituskulut 5 000 €

Hintaan sisältyvät harja-, epäsymmetrinen harja-, pulpetti- tai loiva pulpettikatto. Aumakatosta tulee 3500,00 € lisähinta. Tarjous voimassa 31.8.2022 saakka 50 km etäisyydelle Joperan myyntitoimistosta. Toimitus viimeistään 31.1.2023. Ei jälleenmyyjille. 1 talo/asiakas. Euroopan epävakaan tilanteen vuoksi pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Toimistussisältö

Rakennamme kampanjatalon muuttovalmiiksi. Kotisi on täysin valmis, kun muuttoauto kaartaa pihaan. Voit keskittyä sisustuksen ja kalusteiden suunnitteluun. Me rakennamme toiveittesi mukaisen kodin, ammattitaidolla.

TOIMITUSSISÄLTÖ

 

4h +k
Huoneistoala: 104.0 m²
Kerrosala:       114.5 m²

Muuttovalmiissa kodissa on kolme makuuhuonettaMuuttovalmiissa omakotitalossa on harjakatto.Muuttovalmiissa talossa on epäsymmetrinen harjakatto.Muuttovalmiissa omakotitalossa on pulpettikatto.Muuttovalmiissa talossa on loiva pulpettikatto.Muuttovalmiissa talossa on aumakatto

Laita jakoon!