Paritalo lomailuun, Näädänpolku 4, ISO-SYÖTE

Myytävänä loma-asunto Syöte, Tunturin juurelle valmistuu paritaloon kaksi loma-asuntoa keväällä 2023. Pääset nauttimaan keväisistä hiihtokeleistä ja uudesta omasta tuvasta. Esiteltävänä ja myytävänä loma-asunto Syöte :

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELLE

Syötteellä pääset liikkumaan luonnossa läpi vuoden. Talvella pääset hiihtämään, laskettelemaan, kelkkailemaan ja lumikenkäilemään valkoisilla hangilla. Upeilla talvipyöräreiteillä voit ihastella tykkypuita. Kesällä pyöräilet tiellä tai maastossa, voit meloa joella tai järvillä tai patikoida ikimetsissä. Marja- ja sienimetsät alkavat loma-asuntosi ovelta.

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen. Sen huipulta avautuvat upea näkymään vaaramaisemaan. Syötteen alue on Suomen runsaslumisinta aluetta. Lunta riittää varhain syksystä pitkälle kevääseen.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO

Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso. Niissä on tyylikäs sisustus ja täydellinen keittiö. Viihtyisä kylpyhuone ja sauna rentouttavat ulkoilupäivän jälkeen. Energiatehokkaat rakenteet takaavat edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

SISUSTA LOMA-ASUNNOSTA YKSILÖLLINEN

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on onnistuu. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

HYVÄ SIJAINTI

Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 900 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA

Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 60 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Me tiedämme, mitä hyvältä loma-asunnolta vaaditaan. Hiihtokeskuksen läheisen sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

Rakentaminen on käynnistynyt. Lomailemaan pääset keväällä 2023.

Lisätietoja:
Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Kuva aikaisemmin valmistuneesta kohteesta.
Paritalossa on terassi takapihalle.
Sisäänkäynnin yhteydessä on varasto
Myytävänä loma-asunto Syöte: loma-asunnossa on tupakeittiö
Myytävät loma-asunnot Syöte , olohuoneessa on isot ikkunat metsään.
Myytävänä loma-asunto Syöte: loma-asunnossa on viihtyisä sauna.
Myytävänä loma-asunto Syöte: loma-asuntoon on sisustettu viihtyisä olohuone.

Iso-Syötteelle tunturin juurelle valmistuu keväällä 2023 loma-asunnot paritaloon. Tänne sopii lomailemaan isommallakin joukossa, sillä alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava (26m²) parvi.

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!