Paritalo lomailuun, Näädänpolku 4, ISO-SYÖTE

Nyt on myytävänä loma-asunto Syöte. Tunturin juurelle valmistuu paritaloon kaksi loma-asuntoa. Pääset nauttimaan keväisistä hiihtokeleistä ja uudesta omasta tuvasta. Esiteltävänä ja myytävänä loma-asunto Syöte

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELLE

Syötteellä liikutaan upeassa luonnossa läpi vuoden. Talvella pääset hiihtämään, laskettelemaan, kelkkailemaan ja lumikenkäilemään valkoisilla hangilla. Upeilla talvipyöräreiteillä voit ihastella tykkypuita. Kesällä pyöräilet tiellä tai maastossa, voit meloa joella tai järvillä tai patikoida ikimetsissä. Marja- ja sienimetsät alkavat loma-asuntosi ovelta.

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen. Sen huipulta avautuvat upea näkymään vaaramaisemaan. Syötteen alue on Suomen runsaslumisinta aluetta. Lunta riittää varhain syksystä pitkälle kevääseen.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO

Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso. Niissä on tyylikäs sisustus ja täydellinen keittiö. Viihtyisä kylpyhuone ja sauna rentouttavat ulkoilupäivän jälkeen. Energiatehokkaat rakenteet takaavat edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

SISUSTA LOMA-ASUNNOSTA YKSILÖLLINEN

Olemme valinneet loma-asuntoihin tyylikkäät kiintokalusteet, paneelit ja laatat. Rauhalliset maalin sävyt ja puunsävyinen laminaattilattia antavat hyvän pohjan sisustaa loma-asunto omaan lomailuun tai vuokrakohteeksi.

HYVÄ SIJAINTI

Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 900 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA

Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 60 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Me tiedämme, mitä hyvältä loma-asunnolta vaaditaan. Hiihtokeskuksen läheisen sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

 

Lisätietoja:

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Kuva aikaisemmin valmistuneesta kohteesta.
Paritalossa on terassi takapihalle.
Sisäänkäynnin yhteydessä on varasto
Myytävänä loma-asunto Syöte: loma-asunnossa on tupakeittiö
Myytävät loma-asunnot Syöte , olohuoneessa on isot ikkunat metsään.
Myytävänä loma-asunto Syöte: loma-asunnossa on viihtyisä sauna.
Myytävänä loma-asunto Syöte : loma-asuntoon on sisustettu viihtyisä olohuone.

Iso-Syötteelle tunturin juurelle valmistui kaksi loma-asuntoa paritaloon. Tänne sopii lomailemaan isommallakin joukossa, sillä alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja tilava (26m²) parvi.

Asuntojen tiedot

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

Sijainti kartalla

Laita jakoon!