Paritalo, Knuutilankangas, OULU

Koti lähellä kaupunkia

Koti on hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaupungin keskustaan matkaa on vain 5 km ja sinne pääset kätevästi bussilla tai pyöräillen. Knuutilankangas on rauhallinen ja pidetty asuinalue. Siellä kodit ovat pääasiassa 1980–luvulla rakennettuja. Alueen pihat, puistot ja kadut ovat valmiit, toisin kuin uusilla alueilla, joissa rakentaminen kestää vuosia.

Viihtyisä koti

Luonnonvalon runsaus on kodin luksusta. Olohuoneen iso ikkuna ulottuu lattianrajasta kattoon ja tarjoilee myös kesä-vehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on koko kodin levyinen terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.

Tässä kaksikerroksisessa paritalokodissa on runsaasti tilaa. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Yläkerrassa makuuhuoneiden yhteydessä on saunaosasto. Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Vilvoittelemaan pääset tilavalle parvekkeelle.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Arjen jouhevuutta lisää asunnon läheisyydessä olevat autokatospaikat, joita on mahdollista ostaa erillisenä osakkeena.

Oma tontti – edulliset asumiskulut

Asunto-osakeyhtiöllä on oma tontti, mikä näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Hoitovastikkeen hintaan ei vaikuta tontin vuokrakorotukset

Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle. Siellä kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Lähellä virtaa Oulujoki ja läikehtii Lämsänjärvi. Päiväkoti ja koulu ovat kivenheiton päässä. Ulkoilupoluille pääset helposti omasta pihasta.

– myyty –

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Laita jakoon!