As Oy Oulun Virpiniemen Kodit, Kellon Kiviniemi, OULU – erillistalot

As Oy Virpiniemen Kodit rakennetaan Letonpuistoon rajautuvalle tontille. Taloyhtiöön tulee 13 erillistaloa, joiden koot ovat 3h+k (76m²), 4h+k (98m²) ja 113 (5h+k). Tontti on vuokrattu Oulun kaupungilta.

Asunnoissa toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä erillistaloissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapureiden kanssa.

LOISTAVA SIJAINTI MEREN, VIRPINIEMEN JA ULKOILUREITTIEN LÄHEISYYDESSÄ
Kodit rakennetaan lähelle luontoa ja merta. Rantaan on matkaa vain 500m.  Idyllisestä Kellon kalasatamasta löytyvät venesatama ja uimaranta. Sinne on matkaa 1,5 km.

Virpiniemen monipuoliset harrastusmahdollisuuden ovat lähellä. Hiihtolatu/kuntopolku kulkee tonttiin rajautuvassa puistossa.  Golf-kentälle on matkaa vain 3 km.

VIIHTYISÄT JA VALOISTA KODIT
Jokaisessa asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on katospaikka autolle. Toiselle autolle on varattu pihapaikka asunnon sisääntulopihalle.  Sisäänkäynnin yhteydessä on myös varasto ulkoilu- ja urheiluvälineille.

Olohuone, saarekkeellinen keittiö ja ruokailutila muodostavat avaran yhtenäisen oleskelutilan, jossa viihdytään yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat iltapäivän aurinkoon avautuvat isot ikkunat. Suojaisalla oleskelupihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maaleissa, laatoissa ja laminaateissa. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kohteen rakentaminen on käynnistynyt ja kodit valmistuvat marrakuussa 2022. Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

As Oy Virpiniemen Kodit rakennetaan puistoon rajautuvalle tontille.  Taloyhtiöön tulee 13 erillistaloa, joiden koot ovat 3h+k (76m²), 4h+k (98m²) ja 113 (5h+k).  Kodit rakennetaan Virpiniemen, luonnon ja meren läheisyyteen.  Tutustu koteihin!

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!