Omakotitalot, Kiulukangas, OULU

Koti omalla tontilla Kiulukankaalta

Kiulukangas on viihtyisä asuinalue, joka on pian rakennettu valmiiksi. Alueella on vain muutama tontti on rakentamatta. Kadut, ulkoilureitit ja palvelut ovat jo valmiina. Lähikauppaan on matkaa 250 m ja päiväkotiin 400 m. Alakoulut ovat parin kilometrin päässä. Valaistu kuntorata on 200m päässä.  Matkaa kaupungin keskustaan on 7 km.

 

Viihtyisä yksitasoinen koti

Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, sillä talon yhteydessä on iso katos kahdelle autolle. Autokatoksen yhteydessä on varasto. Kodissa on tilavat eteistilat ja neljä makuuhuonetta.

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama yhtenäinen tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Oleskelutilassa on hulppea 3m huonekorkeus ja sen isot ikkunat tuovat valkoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin.  Olohuoneesta on käynti isolle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle. Oleskelupiha avautuu päivän ja iltapäivän aurinkoon.

Kylpyhuoneesta lasiseinällä erotettu sauna muodostavat upean yhtenäisen rentoutumispaikan. Lämpöhaapapaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit suunnitella kodin sisustuksen ja keittiön.

 

Oma tontti

Taloilla on oma tontti, mikä näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina.  Asumisen  hintaan ei vaikuta tontin vuokrakorotukset.

Koti on viihtyisällä uudella asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi.

Taloilla on oma tontti, mikä näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Asumisen  hintaan ei vaikuta tontin vuokrakorotukset.

ASUNTOJEN TIEDOT

Asunto

Muoto

Koko

Myyntihinta

Velaton

Tilanne

7 A 5h + k 113,0 298 000 Myyty 7B 5h + k 111,0 307 500 Myyty
Sijainti kartalla

Laita jakoon!