Omakotitalo, Lepola, OULU

126m² 5h+k + varasto ja autokatos Myyntihinta: 329 800

Koti omalla tontilla lähellä luontoa ja palveluja

Lepola on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue Oulun eteläosassa. Alueella on valmiit kadut, puistot ja leikkikentät.  Lähellä on Kempeleenlahti luontopolkuineen. Läheisyydessä on runsaasti palveluja, sillä Kaakkurinkulman liikekeskus on vain 2 km päässä. Samalta etäisyydeltä löytyvät myös päiväkoti ja koulu. Matkaa kaupungin keskustaan on 7 km.

Yksitasoisessa kodissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin. Pääset ajamaan autolla ulko-oven viereen, sillä talon yhteydessä on tilava katos kahdelle autolle. Autokatoksen yhteydessä on myös varasto ulkoiluvälineille. Kodissa on tilavat eteistilat arkieteisineen ja neljä makuuhuonetta.

Valoisa ja viihtyisä koti

Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa. Oleskelutiloissa on hulppea 3m huonekorkeus. Olohuoneen isot ikkunat tuovat valkoisuutta ja viihtyvyyttä kotiin.  Olohuoneesta on käynti isolle terassille, lämpimien kesäpäivien keitaalle. Terassi ja oleskelupiha avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon.

Kylpyhuoneesta lasiseinällä erotettu sauna muodostavat upean yhtenäisen rentoutumispaikan. Lämpöhaapapaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä.

Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Kun varaat asuntosi ajoissa, voit suunnitella kodin sisustuksen ja keittiön.

Perävainio on ihanan rauhallinen alue. Se on oikea unelma lapsiperheelle.

Oma tontti

Taloilla on oma tontti, mikä näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Asumisen  hintaan ei vaikuta tontin vuokrakorotukset.

Esitteen kuvat ovat aikaisemmin rakennetusta kohteesta.

 

Koti on viihtyisällä vanhalla asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi.

Taloilla on oma tontti, mikä näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Asumisen  hintaan ei vaikuta tontin vuokrakorotukset.

Varauslomake

Sijainti kartalla

Laita jakoon!