Okt – Pellervontie 12 B, Päiväkumpu VANTAA -tyylikkäitä erillistaloja

KOTI PUISTON REUNALLA
Vantaan Päiväkummun pientaloalueelle rakentuu kolme erillistaloa omalle tontille, joka jaetaan hallinnonjakosopimuksin. Takapihat rajoittuvat laajaan Päiväkummun puistoon. Kodit ovat kooltaan 3h + k (72,5m²)

Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja.  Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen.

LUONNONLÄHEINEN  PÄIVÄKUMPU
Päiväkumpu on omakotivaltainen kaupunginosa.  Asuinalue on lapsiperheiden ja luontoa rakastavien suosiossa. Sipoonkorven luonnonsuojelualue ja Kuusijärven ulkoilualue uimarantoineen löytyvät 1,5km päästä. Kävelymatkan etäisyydeltä ovat kauppa, päiväkoti ja peruskoulu, mikä helpottaa lapsiperheen arkea. Omalla autolla pääsee helposti Lahdenväylän moottoritielle.

SUUNNITTELUSSA ON KIINNITETTY HUOMIOTA ASUMISVIIHTYVYYTEEN
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

HINTAAN SISÄLTYY AUTOKATOS- JA PIHAPAIKKA
Sisääntuloterassilla on varasto ulkoilu- ja harrastusvälineille. Jokaiselle asunnolle on varattu kaksi autopaikkaa ja nekin sisältyvät asunnon hintaan.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat syksyllä 2022.

Katso asuntojen varaustilanne www-sivuiltamme: jopera.fi/myytavat-kohteet/

Lisätietoja antavat:
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Upeita, moderneja erillistaloja omalle tontille Päiväkumpuun.  Kodit ovat kooltaan 3h + k (72,5m²).  Suojaisalla pihalla on iso terassi, joka on mahdollista lasittaa. Asunnon hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!