Loma-asunto, ISO-SYÖTE

54m² 3h + keittiö Myyntihinta: 134000

Maaliskuussa 2018 valmistuu lomakoti Iso-Syötteen tunturin juurelle. Loma-asunnoissa on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä kylpyhuone, sauna, kuivauskaappi jne. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla.

Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.  Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Rinteistä lasket suoraan mökin pihaan. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 300 m.

Kuvat ovat aikaisemmin valmistuneesta loma-asunnosta.

Maaliskuussa 2018 valmistuu lomakoti Iso-Syötteen tunturin juurelle. Hiihtolatu kulkee tontin kulmalla. Loma-asunnossa on korkea varustelutaso ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Energiatehokas rakentaminen takaa alhaiset lämmityskustannukset. Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot

Myyntiesitteestä löydät lisätietoja kohteesta. Siellä ovat pohjapiirustus, rakennustapaselostus ja asemakuva.

TUTUSTU KOHTEESEEN!


            Lataa esite
        

Varauslomake

Sijainti kartalla

Laita jakoon!