Loma-asunnot Ollukka ISO-SYÖTE -lomalle tunturin juurelle

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELLE
Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen merenpinnasta. Syötteen alueella on tekemistä läpi vuoden. Talvella hiihdetään, lasketellaan, kelkkaillaan tai lumikenkäillään. Maastoon pääsee pyöräilemään upeille talvireiteille. Kesällä pyöräillään tiellä tai maastossa, melotaan tai patikoidaan. Iso-Syötteelle on tullut viime vuosina runsaasti palveluja.

VIIHTYISÄ ERILLISMÖKKI
Lomalla naapureiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä erillismökissä ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapureiden kanssa.

Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä saunaosasto. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

HYVÄ SIJAINTI
Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan lomakodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 900 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA
Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 50 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Rakentaminen jatkuu. Vuonna 2021 valmistuu 11 erikoikoista kotia lomailuun.  Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

Loma-asunnot valmistuvat heinäkuussa 2021.

 

Kysy lisätietoja!

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Sisäänkäynti on tilasta katoksesta.
Pikkutalvikintielle rakenamme neljä loma-asuntoa.
Olohuoneessa on iso ikkuna terassille.
Parvella on lisää oleskelu tilaa.
Ruokapyötään tulee valoa isosta ikkunasta.
Näkymä parvelta olohuoneeseen.
Kylpyhuoneessa on tilaa myös pesukoneelle.

Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun.  Pääset suoraan lomakodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöröreitit kulkevat vieressä.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!