Loma-asunnot Ollukka ISO-SYÖTE -lomalle tunturin juurelle

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELLE
Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen merenpinnasta. Syötteen alueella on tekemistä läpi vuoden. Talvella hiihdetään, lasketellaan, kelkkaillaan tai lumikenkäillään. Maastoon pääse pyöräilemään upeille talvireiteille. Kesällä pyöräillään tiellä tai maastossa, melotaan tai patikoidaan. Iso-Syötteelle on tullut viime vuosina runsaasti palveluja ja lisää on tulossa, kun tunturin huipulle nousee tuhkasta uusi upea ravintola. Kesällä 2020 avataan hissipyöräilypuisto, Bike Park.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO
Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä saunaosasto. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

HYVÄ SIJAINTI
Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 900 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA
Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 50 loma-asuntoa Iso-Syötteen alueelle. Rakentaminen jatkuu. Vuoden 2021 aika valmistuu seitsemän erikoikoista kotia lomailuun.  Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

Alueen ensimmäisten loma-asuntojen rakentaminen alkaa kesällä 2020 ja ne ovat valmiina kevättalvella 2021.

Suunnitellaan ja rakennetaan Sinulle ja perheellesi sopiva koti lomailuun.
Ota rohkeasti yhteyttä!

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun.  Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöröreitit kulkevat vieressä.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!