Loma-asunnot, Ollukka, ISO-SYÖTE

KEHITTYVÄ ISO-SYÖTE

Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen merenpinnasta. Syötteen alueella on tekemistä läpi vuoden. Talvella hiihdetään, lasketellaan, kelkkaillaan tai lumikenkäillään. Maastoon pääse pyöräilemään upeille talvireiteille. Kesällä pyöräillään tiellä tai maastossa, melotaan, tai patikoidaan. Syötteeltä löytyy palveluja  ja lisää on tulossa, kun huoneistohotelli ja monitoimiareena valmistuvat. Tunturin huipulle nousee tuhkasta upea ravintola.

TURVALLINEN RAKENTAJA

Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 50 loma-asuntoa Iso-Syöte -tunturin juurelle. Rakentaminen jatkuu. Vuoden 2019 aika valmistuu kuusi erikoikoista kotia lomailuun.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO

Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä kylpyhuone, sauna, kuivauskaappi jne. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla.

Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.  Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Rinteistä lasket suoraan mökin pihaan. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 300 m.

Huonejärjestyksiin ja sisustusvalintoihin on mahdollista vaikuttaa, kun varaat asunnon ajoissa.

Kuvat ovat aikaisemmin valmistuneesta loma-asunnosta.

Uusia loma-asuntoja valmistuu Iso-Syötteen tunturin juurelle.  Loma- asunnossa on korkea varustelutaso ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Energiatehokas rakentaminen takaa alhaiset lämmityskustannukset. Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokrakohteita.

Myyntiesitteestä löydät lisätietoja kohteesta. Siellä ovat pohjapiirustus, rakennustapaselostus ja asemakuva.

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Laita jakoon!