Loma-asunnot, Ollukka, ISO-SYÖTE -koteja lomailuun

LOMA-ASUNTO TUNTURIN JUURELTA – LÄHELTÄ RINTEITÄ
Viimeiset rinteiden läheisyyteen tulevat uudet loma-asunnot ovat nyt rakenteilla ja myynnissä. Syötteelle on rakennettu runsaasti uusia loma-asuntoja. Uudet rakennuspaikat ovat jo etäällä rinteistä.

SYÖTTEELLÄ ON PUUHAA LÄPI VUODEN
Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonka paljaslakinen huippu kohoaa puurajan yläpuolelle, 432 metrin korkeuteen merenpinnasta. Syötteen alueella on tekemistä läpi vuoden. Talvella hiihdetään, lasketellaan, kelkkaillaan tai lumikenkäillään. Maastoon pääse pyöräilemään upeille talvireiteille. Kesällä pyöräillään tiellä tai maastossa, melotaan, tai patikoidaan. Syötteeltä löytyy palveluita ja lisää on tulossa, kun huoneistohotelli ja monitoimiareena ovat valmiit. Tunturin huipulle nousee tuhkasta uusi upea ravintola.

VIIHTYISÄ LOMA-ASUNTO
Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä kylpyhuone, sauna, kuivauskaappi jne. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle.

HYVÄ SIJAINTI
Tontti on Laatumaan vuokraama. Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan kodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä. Rinteistä lasket suoraan mökin pihaan. Kauppaan ja hissiasemalle on matkaa vain 300 m.

TURVALLINEN RAKENTAJA
Jopera on rakentanut vuosien saatossa yli 50 loma-asuntoa Iso-Syötelle tunturin juurelle. Rakentaminen jatkuu. Vuoden 2019 aika valmistuu kuusi erikoikoista kotia lomailuun.

Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokraukseen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja:
Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Uusia loma-asuntoja valmistuu Iso-Syötteen tunturin juurelle.  Loma- asunnossa on korkea varustelutaso ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Energiatehokas rakentaminen takaa alhaiset lämmityskustannukset. Hyvän sijainnin vuoksi loma-asunnot ovat haluttuja vuokrakohteita.

Myyntiesitteestä löydät lisätietoja kohteesta. Siellä ovat pohjapiirustus, rakennustapaselostus ja asemakuva.

TUTUSTU KOHTEESEEN!

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Laita jakoon!