Loma-asunnot Äkäslompolo YLLÄS – lomalle Lappiin

Tervetuloa lomailemaan Äkäslompoloon Kaulavaaran rauhaan!

Ylläksellä riittää tekemistä sydäntalvesta keskikesään ja syksyyn. Ylläs valittiin vuoden 2020 Pohjoismaiden parhaaksi ulkoilukohteeksi. Sen tunturit ja vaihtelevat vuodenajat antavat mahtavat puitteet ulkoiluun ja urheiluun.

VIIHTYISÄ ERILLISMÖKKI
Loma-asunnoissamme on korkea varustelutaso, tyylikäs sisustus, täydellinen keittiö ja viihtyisä saunaosasto. Energiatehokas rakentaminen, takaa edulliset lämmityskustannukset. Lämmityksenä on miellyttävä lattialämmitys sähköllä, mitä on täydennetty takalla. Loma-asunnot ovat luonnonläheisessä ympäristössä. Omalla autolla pääset lomakodin ovelle. Pihalla on varasto ulkoiluvälineille ja polttopuille.

Erillismökissä naapureiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä naapureiden kanssa ei ole yhteisiä ulkoseiniä. Voit lomailla ja rentoutua rauhassa.

HYVÄ SIJAINTI
Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan lomakodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöräreitit kulkevat vieressä.

Tontti on Laatumaan vuokraama Kaulavaarassa rauhallisessa ympäristössä. Loma-asunnot sijaitsevat lähellä palveluja ja luontoa.

Äkäslompolo kehittyy nopeasti ja nyt on sopiva hetki hankkia loma-asunto omaan käyttöön tai sijoitukseksi.

Loma-asunnot valmistuvat syyskuussa 2021.

Kysy lisätietoja!

Jorma Paaso
puh. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Oleskelu- ja sisäänkäyntiterassilla on tilaa.
Loma-asunnoissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä.
Olohuneen iso ikkuna tuo valoa koko mökkiin.

Hyvä sijainti mahdollistaa mukavan lomailun. Pääset suoraan lomakodin pihasta ulkoilemaan kuntopolulle ja hiihtelemään ladulle. Alueen monipuoliset maastopyöröreitit kulkevat vieressä.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!