As Oy Vantaan Marjakuisma Ruskeasanta, VANTAA – moderneja paritalokoteja

MODERNI TALOYHTIÖ
As Oy Vantaan Marjakuisma rakennetaan vuokratontille suositulle alueelle Vantaan Ruskeasantaan. Paritalokoteja on sekä yksinasuville että perheille: 2h+s (52,0 m²), 3h+s (71,0m²), 4h+s (90,0m²) ja 4h+s (105m²).

LOISTAVA SIJAINTI
Ruskeasanta on rauhallinen ja perheystävällinen asuinalue Tikkurilan läheisyydessä, jonne on matkaa vain 3,5 km. Ruskeasannassa ovat loistavat ulkoilumahdollisuudet. Liikenneyhteydet ovat hyvät sekä julkisilla että omalla autolla.

VIIHTYISÄ KOTI
Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen.  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille. Oleskelutiloihin luonnonvaloa tuovat isot ikkunat. Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Kodeissa on suojaisa piha ja tilava katettu terassi. Terassit ovat mahdollista lasittaa liukulasituksin. Sisääntulokatoksesta on käynti varastoon. Autopaikka sisältyy myyntihintaan.

SISUSTA KODISTASI YKSILÖLLINEN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.
Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välitä vetämisen makua.
Valmiin asunnon ostajan kommentti asiakastyytyväisyyskyselyssä 4/2020

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA
Rakennuspalvelu Jopera on v. 1993 perustettu perheyritys. Toiminta-ajatuksenamme on rakentaa laadukkaat ja yksilölliset kodit mukavaan arkeen ja iloiseen juhlaan. Rakennamme omakoti-, pari- ja rivitaloja. Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Asunnot valmistuvat tammikuussa 2022. Kohteella on RS-rahoitus.

Lue lisää ja tarkista varaustilanne jopera.fi/myytavat-kohteet/

Lisätietoja antavat:
Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Tyylikäs taloyhtiö, As Oy Vantaan Marjakuisma rakennetaan suosittuun Ruskeasantaan. Kodit rakennetaan paritaloihin. Koteja on sekä yksinasuville että perheille: 2h+s (52,0 m²), 3h+s (71,0m²), 4h+s (90,0m²) ja 4h+s (105m²). Onko tässä koti Sinulle – ja perheellesi?

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!