As Oy Vantaa Tarhamehiläinen, Nikinmäki, VANTAA – moderneja paritalokoteja

LUONNONLÄHEINEN NIKINMÄKI
Nikinmäki on omakotivaltainen kaupunginosa, joka sai ensimmäiset rivitalonsa 1980-luvulla ja kerrostalonsa vasta 2010-luvulla. Asuinalue on lapsiperheiden ja luontoa rakastavien suosiossa. Sipoonkorven luonnonsuojelualueelle on matkaa vain 2 km. Kuusijärven ulkoilualue ja uimaranta löytyvät 4,5 km päästä. Kävelymatkan etäisyydeltä ovat kauppa, päiväkoti ja peruskoulu, mikä helpottaa lapsiperheen arkea. Bussipysäkki on kodin nurkalla ja omalla autolla pääsee helposti Lahdenväylän moottoritielle.

SUUNNITTELUSSA ON KIINNITETTY HUOMIOTA ASUMISVIIHTYVYYTEEN
As Oy Vantaan Tarhamehiläiseen rakennetaan neljä modernia pulpettikattoista paritaloa vuokratontille.  Kotien koot ovat 3h + k (73,0m²) ja 2h+k (54,5m²).  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOKO KODIN MITTAINEN KATETTU TERASSI
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

AUTOPAIKAT SISÄLTYVÄT HINTAAN
Sisääntuloterassilla on varasto ulkoilu- ja harrastusvälineille. Jokaiselle asunnolle on varattu kaksi autopaikkaa ja nekin sisältyvät asunnon hintaan.

Varmaan kaikki nykyaikana arvostavat energiaystävällisyyttä. Näiden kotien edullisen asumisen perusta on lämmitys: maalämmöllä yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat syksyllä 2020. Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Rakennamme upeita moderneja koteja Nikinmäkeen. As Oy Vantaan Tarhamehiläiseen rakennetaan neljä modernia pulpettikattoista paritaloa.  Kotien koot ovat 3h + k (73,0m²) ja 2h+k (54,5m²).  Suojaisalla pihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Asunnon hintaan sisältyy kaksi autopaikkaa.

Tutustu kohteeseen!

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!