As Oy Vantaa Tarhamehiläinen, Nikinmäki, VANTAA

LUONNONLÄHEINEN  NIKINMÄKI
Nikinmäki on omakotivaltainen kaupunginosa, joka sai ensimmäiset rivitalonsa 1980-luvulla ja kerrostalonsa vasta 2010-luvulla. Asuinalue on lapsiperheiden ja luontoa rakastavien suosiossa. Sipoonkorven luonnonsuojelualueelle on matkaa vain 2 km. Kodin läheisyydestä löytyvät lapsiperheen arkea helpottavat kävelymatkan päässä olevat kauppa, päiväkoti ja peruskoulu. Bussipysäkki on kodin nurkalla ja omalla autolla pääsee helposti Lahdenväylän moottoritielle.

UPEITA ERILLISTALOJA, JOISSA NAAPURIN ÄÄNET EIVÄT HÄIRITSE
As Oy Vantaan Tarhamehiläiseen rakennetaan kuusi arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelemaan erillistaloa.  Kotien koot ovat 3h + k (78,0m²) ja 4h+k (100,0m²). Näissä kodeissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapureiden kanssa, joten asumisäänet eivät kantaudu naapuriin. Erillistalossa asujalla on etunaan omakotitalon vapaus ja taloyhtiön helppous.

Varmaan kaikki nykyaikana arvostavat energiaystävällisyyttä. Näiden kotien edullisen asumisen perusta on lämmitys: poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Autoille on sekä katos- että pihapaikka sisäänkäynnin läheisyydessä. Sisääntuloterassilta pääsee myös varastoon. Taloyhtiöllä on oma tontti, joka sisältyy asuntojen hintoihin.

SUUNNITTELUSSA ON KIINNITETTY HUOMIOTA ASUMISVIIHTYVYYTEEN
Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOKO KODIN MITTAIEN KATETTU TERASSI
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas. Asunnoissa on oma suojaisa piha sekä katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat syksy 2020. Kohteella on RS-rahoitus.

Upeita, moderneja erillistaloja omalle tontille Nikinmäkeen.  As Oy Vantaan Tarhamehiläiseen rakennetaan kuusi arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelemaan erillistaloa.  Kotien koot ovat 3h + k (78,0m²) ja 4h+k (100,0m²). Suojaisalla pihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Näissä kodeissa ei ole yhteisiä ulkoseiniä naapureiden, joten asumisäänet eivät kantaudu naapurista.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!