As Oy Tampereen Tyvipuu, Haukiluoma, TAMPERE

Koteja vehreään Haukiluomaan hyvien liikenneyhteyksien varrelle

Haukiluoma on rauhallinen ja lapsiystävällinen asuinalue, josta löytyvät kattavat peruspalvelut. Liikunnasta ja luonnosta pitäville viihtyisät lenkkeily- ja hiihtomaastot alkavat nurkan takaa.  Tesoman uima-, jää- ja palloiluhallit ovat lyhyen matkan päässä samoin kauppakeskus Westerin palvelut. Liikenneyhteydet ovat sujuvat: kaupungin keskustaan pääsee sekä omalla autolla että kaupunkiliikenteen busseilla. Ohitustien kautta kulku on sujuvaa Helsingin moottoritielle sekä Porin, Rauman, Vaasan ja Kurun suuntaan.

Tyylikkäät ja viihtyisät kodit
Arkkitehtuuriltaan moderni As Oy Tampereen Tyvipuu rakennetaan Tampereen kaupungin vuokraamalle tontille.  Asunto-osakeyhtiöön tulee viisi paritaloa, joissa on kaksitasoisia koteja. Asuntoja on kolmea kokoa: 3h+k (83.5m²), 4h+k (84.0m²) ja 5h +k (107,5 m²).

Kotien suunnittelussa painopiste on ollut asumisviihtyvyydessä.  Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Alakerrassa on valoisa yhtenäinen oleskelutila. Keittiö ja olohuone luovat jokaiseen kotiin avaran sydämen.

Yläkerrassa sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.  Tilava ja suojaisa parveke toimii saunoja vilvoittelupaikkana.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta
Kotien suunnittelussa on haluttu tuoda luonnonvaloa sisään. Se tulvii oleskelutiloihin isoista ikkunoista useasta ilmansuunnasta. Yläkerrassa on tilava parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Parvekkeet avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon.  Niiden lasitus on huomioitu rakenteissa ja rakennusluvassa, jolloin lasitukset on mahdollista toteuttaa lisätyönä.

Koteihin on varattu säilytystilaa: kaapistoja/vaatehuoneita on riittävästi ja asunnon yhteydessä on varasto. Autokatos- ja pihapaikat  myydään omina osakkeina.

Sisusta yksilöllisesti
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa kiintokalusteisiin ja sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteet toimittaa Puustelli ja niissä on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja siihen on tulossa RS-rahoitus. Arvioitu valmistuminen on kesä 2020.

Vehreään Haukiluomaan rakennetaan arkkitehtuuriltaan moderni As Oy Tampereen Tyvipuu Tampereen kaupungin vuokraamalle tontille.  Asunto-osakeyhtiöön tulee viisi paritaloa, joissa on kaksitasoisia koteja. Asuntoja on kolmea kokoa: 3h+k (83.5m²), 4h+k (84.0m²) ja 5h +k (107,5 m²). Asunnoissa on ulko-oven läheisyydessä varasto. Auton säilytykseen on mahdollista ostaa autokatospaikka tai/ ja pihapaikka.

Tutustu kohteeseen

 

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!