As Oy Tampereen Ilokkaankodit, Koivistonkylä, TAMPERE -moderneja rivitalokoteja

KOIVISTONKYLÄ ON LÄHELLÄ KAUPUNKIA JA LUONTOA
Koivistonkylä sijaitsee vain 4 km päässä Tampereen keskustasta.  Täällä kotisi on hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä kouluja ja päiväkoteja.  Koivistonkylän Prismaan on matkaa kotipihalta vain kaksi kilometriä. Alueen ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat upeat. Ladulle ja lenkkipolulle pääset kotipihasta.

SUUNNITTELUSSA ON KIINNITETTY HUOMIOTA ASUMISVIIHTYVYYTEEN
As Oy Tampereen Ilokkaankodit on kuuden asunnon rivitaloyhtiö vuokratontilla. Ulkoasultaan talo on moderni pulpettikattoinen. Kotien koot ovat 4h + k (78,5m²), 3h+k (71,0m²) ja 2h+k (53,0m²).  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

KOKO KODIN MITTAINEN KATETTU TERASSI
Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sisääntuloterassilla on varasto ulkoilu- ja harrastusvälineille. Autolle paikka on mahdollista ostaa joko katoksesta tai pihalta.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Rakentaminen on käynnissä ja kodit valmistuvat tammikuussa 2021.  Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Aleksi Uimonen
puh. 044 734 9895
aleksi.uimonen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

As Oy Tampereen Ilokaankotiin rakennetaan upeita ja moderneja rivitalokoteja Koivistonkylään lähelle Tampereen keskustaa.  Kotien koot ovat 4h + k (78,5m²), 3h+k (71,0m²) ja 2h+k (53,0m²).  Tutustu ja pohdi, onko tässä koti Sinulle?

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!