As Oy Tampereen Havukankaari, Hervantajärvi

Myytävänä asunnot Hervantajärvi Tampere : Rakennamme As Oy Tampereen Havukankaaren kehittyvälle asuinalueelle Hervantajärvelle. Siellä on luonto lähellä ja matka kaupungin keskustaan taittuu nopeasti. Nyt on myytävänä asunnot Hervantajärvi ,Tampere

MYYTÄVÄNÄ ASUNNOT HERVANTAJÄRVELLÄ

As Oy Tamperen Havukankaari rakentuu Hervantajärven upeasti kehittyvälle asuinalueelle keskeiselle paikalle. Kodit rakentuvat rivi- ja luhtitaloihin. Näistä löytyy sopivia asuntoja niin yksinasuville kuin perheellisillekin. Jokaisessa asunnossa tilava parveke tai terassi ja oma sauna. Taloyhtiön tontti on  Tampereen kaupungin vuokratontti.

LUONNONLÄHEINEN SIJAINTI LOISTAVILLA KULKUYHTEYKSILLÄ

Taloyhtiö rakentuu Hervantajärven asuinalueelle aivan retkeily- ja luonnonsuojelualueen kupeeseen. Lähimmät luontopolut Makkarajärvelle kulkevat n. 100 m päässä taloyhtiöstä ja hiihtoladullekin on vain 800 m. Aivan metsän keskellä eivät kodit kuitenkaan ole, sillä matkaa Tampereen keskustaan on 10 km. Ratikkapysäkki on vain 5 min kävelymatkan päässä ja autollakin ajaa Tampereen keskustaan 20 minuutissa. Hervannan laajat palvelut ovat lähellä ja Hervannan yliopistokampukselle matkaa on vain 2 km. Arvostatpa sitten helppoa liikkumista, lähiluontoa tai molempia, As Oy Tampereen Havukankaari on sinua varten!

VIIHTYISÄ KOTI

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille.  Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Sekä terassi että parveke on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

SISUSTA KODISTASI YKSILÖLLINEN

“Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välistä vetämisen makua.” (Asunnon ostajan kommentti 4/2020)

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA

Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Kohteella on RS-rahoitus ja sen valmistumisajankohta on marraskuussa 2023. Kysy lisätietoja!

Einari Paavola
p. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Taloyhtiöön rakennetaan rivi- ja luhtitaloja
Myytävät asunnot Tampere, Rivitalon kodissa on tilava terassi.
Myytävät asunnot Tampere, Näkymä kadulta.
Pihat ja parvekkeet avautuvat päivän aurinkoon.
Rivitaloissa on suojaisa sisään käynti.
Myytävät asunnot Hervantajärvi, rivitalossa on tilava takapiha.
Olohuoneesta on käynti terassille.

As Oy Tampereen Havukankaari rakennetaan kaupungin vuokratontille.  Taloyhtiöön tulee koteja rivi- ja luhtitaloihin. Asuntojen koot ovat 2h+k (50 – 52 m²), 3h+k (62m² –  75m²)  ja 4h+k (85m²).  Kodit rakennetaan lähelle luontoa hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Asuntojen tiedot

Sijainti kartalla

Laita jakoon!