As Oy Tampereen Havukankaari, Hervantajärvi – erikokoisia asuntoja

Upeita asuntoja lähellä luontoa

As Oy Tamperen Havukankaari rakentuu Hervantajärven upeasti kehittyvälle asuinalueelle keskeiselle paikalle. Kodit rakentuvat rivi- ja luhtitaloihin. Näistä löytyy sopivia asuntoja niin yksinasuville kuin perheellisillekin. Jokaisessa asunnossa tilava parveke tai terassi ja oma sauna. Taloyhtiön tontti on  Tampereen kaupungin vuokratontti.

LUONNONLÄHEINEN SIJAINTI LOISTAVILLA KULKUYHTEYKSILLÄ
Taloyhtiö rakentuu Hervantajärven asuinalueelle aivan retkeily- ja luonnonsuojelualueen kupeeseen. Lähimmät luontopolut Makkarajärvelle kulkevat n. 100 m päässä taloyhtiöstä ja hiihtoladullekin on vain 800 m. Aivan metsän keskellä eivät kodit kuitenkaan ole, sillä matkaa Tampereen keskustaan on 10 km. Ratikkapysäkki on vain 5 min kävelymatkan päässä ja autollakin ajaa Tampereen keskustaan 20 minuutissa. Hervannan laajat palvelut ovat lähellä ja Hervannan yliopistokampukselle matkaa on vain 2 km. Arvostatpa sitten helppoa liikkumista, lähiluontoa tai molempia, As Oy Tampereen Havukankaari on sinua varten!

VIIHTYISÄ KOTI
Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen. Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille.  Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas. Sekä terassi että parveke on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

SISUSTA KODISTASI YKSILÖLLINEN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

“Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välistä vetämisen makua.” (Asunnon ostajan kommentti 4/2020)

JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA
Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja lähes 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet ihmiset asuvat kodeissamme Helsingin, Tampereen ja Oulun seuduilla. Olemme turvallinen perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Rakentaminen on jo käynnissä ja kodit ovat muuttovalmiit marraskuussa 2023. Kohteella on RS-rahoitus.

Kysy lisätietoja!
Einari Paavola
p. 040 187 9928
einari.paavola@jopera.fi

Antti Mattila
p.050 545 1339
antti.mattila@jopera.fi

As Oy Tampereen Havukankaaressa on yksti luhtitalo ja kolme rivitaloa.
Pihat ja parvekkeet avautuvat päivän aurinkoon.
Rivitaloissa on suojaisa sisään käynti.

As Oy Tampereen Havukankaari rakennetaan kaupungin vuokratontille.  Taloyhtiöön tulee koteja rivi- ja luhtitaloihin. Asuntojen koot ovat 2h+k (50 – 52 m²), 3h+k (62m² –  75m²)  ja 4h+k (85m²).  Kodit rakennetaan lähelle luontoa hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!