As Oy Oulun Tahti, Soittajankangas, OULU

Jouhevasti kotiin Vaalantieltä

As Oy Oulun Tahti sijaitsee Soittajanpuistoon rajoittuvalla tontilla Vaalantien varrella.  Se on arkkitehtuuriltaan moderni taloyhtiö, jonne rakennetaan 16 huolellisesti suunniteltua erillistaloa. Niistä löytyy koteja sekä sinkuille että perheille. Yksitasoisissa kodeissa asuminen on helppoa senioreille. Runsaasti tilaa tarvitseville lapsiperheille on koteja kahdessa kerroksessa.  Oulun Tahdin kodeissa muiden asumisen äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

Vapaana on vielä yksi koti, 5h+k (109,5m²)

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen.  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Korotettuihin oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilee myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on koko kodin levyinen terassi, lämpimien kesäpäivien keidas. Terassit avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon.

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa: pyörille on tilaa autokatoksessa, ulkoiluvälineille on varasto kodin yhteydessä ja sisällä kaapistoja/vaatehuoneita on riittävästi. Lisäksi taloyhtiöön rakennetaan myös väestönsuojarakennus, joka toimii taloyhtiön varastona ja lämpimänä polkupyörävarastona.

Koti lähellä luontoa  ja palveluja

Soittajankangas on luonnonläheinen asuinalue 6,5 km päässä Oulun keskustasta. Ulkoilualueet ja kuntoilumahdollisuudet ovat aivan vieressä. Kehittyvään Hiukkavaaran keskustaan on matkaa 1km.  Saarelan päiväkoti ja alakoulu on 500 m päässä.  Pyöräilymatkan päässä ovat Myllyojan keskustan palvelut ja uimaranta Saarelassa. Soittajankankaalle on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla. Lähin pysäkki on 300m päässä.

Kodit ovat nyt muuttovalmiit

As Oy Oulun Tahti muodostuu yhteensä kuudestatoista erillisestä tai kytketystä pientalosta, jotka rakennetaan Oulun kaupungin vuokratontille Soittajankankaalle. Jokaisen asunnon yhteydessä on 1-2 katettua autokatospaikkaa sekä oma lämmin varasto/tekninen tila. Asunnoissa on oma suojaisa piha sekä katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Taloyhtiöön rakennetaan myös väestönsuojarakennus, joka toimii taloyhtiön varastona ja lämpimänä polkupyörävarastona.

 

Tutustu kohteeseen

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!