As Oy Oulun Sointi, Soittajankangas, OULU

Loistava sijainti Poikkimaan sillan ja Vaalantien läheisyydessä

Arkkitehtuuriltaan moderni As Oy Oulun Sointi rakennetaan loistavalle sijainnille: puistoalue erottaa sen Vaalantiestä. As Oy Oulun Sointiin tulee pari- ja erillistaloihin 15 erikokoista kotia, joista pienin on 68.5m² (2h+k) ja suurin 121.5 m² (5h +k). Koteja löytyy siis sekä sinkuille että perheille. Yksitasoisissa on helppoa asua senioreille. Runsaasti tilaa tarvitseville lapsiperheille on koteja kahdessa tasossa.

Kotien suunnittelun painotus on ollut asumisviihtyvyydessä.  Tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja. Kodit sopeutuvat kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin. Keittiön ja korotetun oleskelutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Korotettuihin oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on koko kodin levyinen terassi, lämpimien kesäpäivien keidas. Terassit avautuvat iltapäivän ja illan aurinkoon. Niiden lasitus on huomioitu rakenteissa ja rakennusluvassa, jolloin lasitukset on mahdollista toteuttaa lisätyönä.

Autokatospaikka sisääntulon yhteydessä kuuluu hintaan

Asunnoissa on runsaasti säilytystilaa: pyörille on varattu tila, tilava varasto on kodin yhteydessä ja sisällä kaapistoja/vaatehuoneita on riittävästi. Lisäksi taloyhtiöön rakennetaan myös väestönsuojarakennus, joka toimii taloyhtiön varastona ja lämpimänä polkupyörävarastona.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteet toimittaa Puustelli, ja niissä on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Yläkertaa lisää tilaa

Osassa asunnoista on yläkertavaraus, jonka rakentaminen on mahdollista sopia asuntokaupan yhteydessä. Yläkerran voi myös jättää kokonaan rakentamatta tai jättää rakentamisen myöhempään ajankohtaan. As Oy Oulun Sointi tarjoaa ainutlaatuista muuntojoustavuutta asunto-osakeyhtiössä.

Koti lähellä luontoa ja palveluja

Soittajankangas on luonnonläheinen asuinalue 4 km päässä OYS:sta ja Oulun keskustaan on matkaa 6,5 km. Ulkoilualueet ja kuntoilumahdollisuudet ovat aivan vieressä. Kehittyvään Hiukkavaaran keskustaan on matkaa 1km.  Saarelan päiväkoti ja alakoulu on 500 m päässä.  Pyöräilymatkan päässä ovat Myllyojan keskustan palvelut ja uimaranta Saarelassa. Soittajankankaalle on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla. Lähin pysäkki on 300m päässä.

Kohde on ennakkomarkkinoinnissa ja siihen on tulossa RS-rahoitus. Arvioitu valmistuminen on vuoden 2019 lopussa.

As Oy Oulun Sointi rakennetaan Oulun kaupungin vuokratontille Soittajankankaalle. Asunnot ovat erillis- ja paritalokoteja, joista pienin on 68.5m² (2h+k) ja suurin 121.5 m² (5h +k). Jokaisen asunnon yhteydessä on 1-2 katettua autokatospaikkaa sekä oma lämmin varasto/tekninen tila. Asunnoissa on oma suojaisa piha sekä katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Taloyhtiöön rakennetaan myös väestönsuojarakennus, joka toimii taloyhtiön varastona ja lämpimänä polkupyörävarastona.

Tutustu kohteeseen

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!