As Oy Oulun Ruututie 12, Myllyoja, OULU – erillistaloja hirrestä

KOTI MYLLYOJALLA – KAIKKI ON LÄHELLÄ
Myllyojan Puntarinkangas on rauhallinen ja pidetty asuinalue viiden kilometrin päässä Oulun keskustasta. Siellä kodit ovat pääasiassa 1970 -luvulla rakennettuja omakotitaloja. Alueella asuu lapsiperheitä toisessa polvessa. He ovat viehättyneet upeaan joen läheiseen ympäristöön, jossa pihat, puistot ja kadut ovat valmiit.  Päiväkodit, koulut ja kaupat löytyvät kävelymatkan päästä.

VIIHTYISIÄ KOTEJA HIRSITALOSSA
As Oy Oulun Ruututie 12 rakennetaan moderneja hirsitaloja.  Taloyhtiöön tulee neljä huolellisesti suunniteltua erillistaloa.  Kotien koot ovat 3h + k (61,0m²), 3h+k (77,5 m²), 4h+k (98,5 m²).  Tässä taloyhtiössä toisten perheiden äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.  Terassi on mahdollista lasittaa liukulasituksin ja jatkaa sen käyttöä sekä syksystä että keväästä.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

HIRSITALOSSA VOIT HYVIN
Hirsitalossa on hyvä asua. Hirsi sekä tasaa sisäilman kosteuden terveydelle optimaaliselle tasolle että vähentää stressiä.  Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä.

OMA TONTTI JA AUTOPAIKAT SISÄLTYVÄT HINTAAN
Taloyhtiöllä on oma tontti, joka sisältyy asuntojen hintoihin. Oma tontti näkyy edullisina asumiskustannuksina tulevina vuosina. Hoitovastikkeen hintaa ei nosta tontin vuokrakorotukset.

Asunnon hintaan kuuluvat sekä katos- että pihapaikka. Autokatoksen yhteydessä on tilava varasto ulkovälineille.

Varmaan kaikki nykyaikana arvostavat energiaystävällisyyttä. Näiden kotien edullisen asumisen perusta on lämmitys: poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

SISUSTAMME KOTISI VALINTOJESI MUKAAN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

Kodit ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat syksyllä 2020. Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:

Tero Moilanen
puh. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p. 040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Upeita, moderneja hirsitaloja omalle tontille Myllyojalle joen läheisyyteen.  As Oy Oulun Ruututie 12 rakennetaan neljä modernia erillistaloa. Kotien koot ovat  3h + k (61,0m²), 3h+k (77,5 m²), 4h+k (98,5 m²) Suojaisalla pihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin. Asunnon hintaan sisältyy autokatos ja pihapaikka.

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!