As Oy Oulun Kaukometsä, Kaukovainio OULU -moderni taloyhtiö

OLE NOPEA!
Ennakkovaraajan etuna kymmenelle ensimmäiselle asunnon varaajalle 4% alennus myyntihinnasta.
Etu voimassa 30.6.2020 saakka.

MODERNI TALOYHTIÖ OMALLE TONTILLE
As Oy Oulun Kaukometsä rakentuu nimensä mukaan mäntymetsään Kaukovainiolle. Tällä tyylikkäällä taloyhtiöllä on oma tontti, jonka hinta sisältyy asuntojen myyntihintaan. Taloyhtiön oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole. Kodit rakennetaan rivi- ja luhtitaloihin. Koteja on sekä yksinasuville että perheille: 2h+s (44,0 m²), 2-3h+s (60,0m²), 3h+s (74,5m²), 3h+s (81,0m²) ja 4h+s (88m²).

LOISTAVA SIJAINTI LÄHELLÄ KAUPUNKIA
Kaukovainio on upeasti uusiutunut kaupunginosa, josta matkaa keskustaan on vain 3,5 km. Siellä asutaan luonnonläheisesti hyvien palveluiden, monipuolisten harrastuksien ja hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Kodista on kävelymatka kauppaa ja naapurista löytyvät kirjasto, kouluja päiväkoti. Bussipysäkki on vain 150 metrin päässä.

VIIHTYISÄ KOTI
Alakerran kodeissa on suojaisa piha ja tilava katettu terassi. Yläkerran kodeissa on viihtyisä parveke. Sekä terassi että parveke on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen.  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen tilan,  jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoille. Oleskelutiloihin luonnonvaloa tuovat isot ikkunat. Olohuoneen jatkeena on katettu terassi tai parveke, lämpimien kesäpäivien keidas.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

SISUSTA KODISTASI YKSILÖLLINEN
Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

 “Ihanan ja laadukkaan kodin saimme, kiitos Jopera! Olimme tyytyväisiä muutostöiden mahdollisuuteen ja erityisen iloisia muutostöiden hinnoitteluun. Hinnoittelu oli loogista eikä siinä ollut välistä vetämisen makua.”
(Valmiin asunnon ostajan kommentti asiakastyytyväisyyskyselyssä 4/2020)

VALITSE TURVALLINEN RAKENTAJA
Rakennuspalvelu Jopera on v. 1993 perustettu perheyritys, joka  rakentaa laadukkaat ja yksilölliset kodit mukavaan arkeen ja iloiseen juhlaan. Olemme toimineet pitkään kannattavasti, mikä takaa turvallisen vastuunkantajan rakentamisen aikana ja kodin valmistuttua vuosienkin kuluttua.  Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA gold.

Asunnot valmistuvat syksyllä 2021.  Kohteella on RS-rahoitus.

Lisätietoja antavat:
Tero Moilanen
p. 044 775 2582
tero.moilanen@jopera.fi

Jorma Paaso
p.040 557 6657
jorma.paaso@jopera.fi

Tyylikäs taloyhtiö, As Oy Oulun Kaukometsä rakentuu nimensä mukaan mäntymetsään Kaukovainiolle. Taloyhtiön oma tontti takaa edulliset asumiskustannukset, kun tontinvuokravastiketta ei ole. Kodit rakennetaan rivi- ja luhtitaloihin. Koteja on sekä yksinasuville että perheille: 2h+s (44,0 m²), 2-3h+s (60,0m²), 3h+s (74,5m²), 3h+s (81,0m²) ja 4h+s (88m²).

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!