As Oy Oulun Hirsikoti, Soittajankangas, OULU, – erillistaloja hirrestä

LOISTAVA SIJAINTI HIUKKAVAARATALON LÄHEISYYDESSÄ

As Oy Oulun Hirsikoti on nimensä veroinen: sen kodit rakennetaan maailman suurimman hirsirakentajan Kontion SmartLog- hirrestä ja sen tontti rajoittuu Hirsikankaan puistoon Soittajankankaalle. Yhtiössä on seitsemän modernia erillisestä hirsitaloa ja tontti on Oulun kaupungin vuokraama. Moderniin taloyhtiöön tulee huolellisesti suunniteltuja pientaloja. Asuntojen koot ovat 3h+k (70,0m²), 4h+k (96,0m²) ja 5h+k (126,0 m²). As Oy Oulun Hirsikodin asunnoissa toisten perheiden  äänet eivät häiritse Sinua, sillä yhteisiä ulkoseiniä ei ole naapureiden kanssa.

AUTOKATOSPAIKKA SISÄÄNTULON YHTEYDESSÄ KUULUU HINTAAN

Autoille on sekä katos- että pihapaikka. Sisäänkäynnin yhteydessä on varasto. Asunnoissa on oma suojaisa piha sekä katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisviihtyvyyteen.  Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Sauna ja kylpyhuone muodostavat upean rentoutumispaikan. Tervaleppäpaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Oleskelutiloihin valoa tuovat isot ikkunat ja tarjoilevat myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen jatkeena on iso terassi, lämpimien kesäpäivien keidas.

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja parkettimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa.

HIRSITALOSSA VOIT HYVIN

Hirsitalossa on hyvä asua.  Hirsi sekä tasaa sisäilman kosteuden terveydelle optimaaliselle tasolle että vähentää stressiä.  Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä.  Lue lisää hirsirakentamisen eduista Kontion www- sivuilta.

KOTI LÄHELLÄ LUONTOA JA PALVELUJA

Soittajankangas on luonnonläheinen asuinalue lähellä Oulu keskustaa. Ulkoilualueet ja kuntoilu-mahdollisuudet ovat aivan vieressä.  500 m päässä on Hiukkavaaran monitoimitalo, jossa on alakoulu ja päiväkoti. Pyöräilymatkan päässä ovat Myllyojan keskustan palvelut ja Valkiaisjärven uimarannalle on matkaa 3km.  Kotiin on helppo kulkea niin omalla autolla kuin bussilla.  Lähin pysäkki on 150 m päässä.

Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa ja valmistuvat kesällä 2020. Kohteella on RS-rahoitus.

Moderneja hirsikoteja rakennetaan Oulun kaupungin vuokratontille Soittajankankaalle. As Oy Oulun Hirsikotiin  rakennetaan seitsemän erillistaloa, joiden koot ovat 3h+k (70,0m²), 4h+k (96,0m²) ja 5h+k (126,0 m²). Jokaisessa asunnossa on autolle sekä katos- että pihapaikka. Suojaisalla pihalla on katettu terassi, joka on mahdollista lasittaa liukulasituksin.

Tutustu hirsikoteihin!

Lataa esite

ASUNTOJEN TIEDOT

Sijainti kartalla

Laita jakoon!