ERILLISTALOT HIRRESTÄ, Soittajankangas, Oulu

Omakotitalot painumattomasta hirrestä

Rakensimme Oulun Soittajankankaalle seitsemän modernia erillistaloa, joiden ulkoseinät ovat painumattomasta hirrestä.

Hirsitalo on ekologinen vaihtoehto. Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä. Hirsiseinä toimii hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu. Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma.

Taloyhtiön kodit olivat kooltaan 5h+k (126.0m²), 4h+k (96.0m²) ja 3h+k (70,0m²). Noenmustaksi maalattujen talojen sisältä löytyy yksilöllisiä sisutusvalintoja.

Kuvia olohuoneesta ja keittiöstä

Oleskelutilojen sisustukseen hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman. Hirsivahalla puuseinät voidaan käsitellä erisävyisiksi. Käsittelimme seiniä kirkkaalla vahalla, eriasteisilla valkoisilla vahoilla ja jopa peittomaalilla. Kirkas vaha suojaa puuta, mutta sallii vuosien saatossa puun tummumisen.

Kuvia makuuhuoneista

Hirsiseinä antaa huoneen sisustukselle pehmeän taustan. Puuseiniin on helppo yhdistää värikkäitä huonekaluja, mattoja ja tyynyjä.

Kuvia kylpyhuoneesta ja saunasta

Laattojen ja paneelien valinnalla saadaan samanlaiseen tilaan erilainen tunnelma. Muutamissa saunoissa hirsinen ulkoseinä jätettiin näkyviin ja väliseinät verhoiltiin hirsipaneelilla.

Kuvia yksityiskohdista

Pienillä yksityiskohdilla saadaan kotiin omaleimaisuutta.

Rakennamme kodin Sinulle ja perheellesi. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme!

MYYTÄVÄT KOHTEET

Laita jakoon!