ERILLISTALOT HIRRESTÄ, Soittajankangas, Oulu

Omakotitalot painumattomasta hirrestä

Rakensimme Oulun Soittajankankaalle seitsemän modernia erillistaloa, joiden ulkoseinät ovat painumattomasta hirrestä.

Hirsitalo on ekologinen vaihtoehto. Nykyaikaisella teknologialla valmistettu hirsirakennus on tiivis ja energiatehokas. Massiivisen hirsiseinän hyvän lämmönvarauskyvyn vuoksi se varaa itseensä keväällä ja syksyllä lämpöä, kesäisin yön viileyttä. Hirsiseinä toimii hiilinieluna: seinään sitoutuu kymmenkertaisesti se hiilimäärä, joka valmistuksen yhteydessä vapautuu. Hirsitalossa on hyvä ja puhdas sisäilma.

Taloyhtiön kodit olivat kooltaan 5h+k (126.0m²), 4h+k (96.0m²) ja 3h+k (70,0m²). Noenmustaksi maalattujen talojen sisältä löytyy yksilöllisiä sisutusvalintoja.

Taloyhtiössä on erillilstaloja.

Kuvia olohuoneesta ja keittiöstä

Oleskelutilojen sisustukseen hirsiseinät luovat kodikkaan tunnelman. Hirsivahalla puuseinät voidaan käsitellä erisävyisiksi. Käsittelimme seiniä kirkkaalla vahalla, eriasteisilla valkoisilla vahoilla ja jopa peittomaalilla. Kirkas vaha suojaa puuta, mutta sallii vuosien saatossa puun tummumisen.

Olohuoneessa on takka haudutusuunilla.Hirsitalossa on mustakeittiö.Olohuoneen kulmaikkunoista avautuu näkymä puistoon.Keittiön seinät ja välitila on luonnonsävyistä hirttä.Olohuoneen hirsiseinät on maalattu valkoiseksi.Kevyt kamina takki on sijoittettu nurkkaan.Valkoinen, musta ja luonnonsävyinen puu ovat tyylikäs kokonaisuus.Kodissa on iso ikkuna puistoon.Hirsiseinät on käsitelty valkoisella hirsivahalla.

Kuvia makuuhuoneista

Hirsiseinä antaa huoneen sisustukselle pehmeän taustan. Puuseiniin on helppo yhdistää värikkäitä huonekaluja, mattoja ja tyynyjä.

Makuuhuoneessa on valoisella vahattu hirsiseinäHirsiseinät antavat makuuhuoneen sisustukselle pehmeän taustan.Tehosteseinänä on musta hirsiseinä.

Kuvia kylpyhuoneesta ja saunasta

Laattojen ja paneelien valinnalla saadaan samanlaiseen tilaan erilainen tunnelma. Muutamissa saunoissa hirsinen ulkoseinä jätettiin näkyviin ja väliseinät verhoiltiin hirsipaneelilla.

Kylpyhuoneessa on tehosteena musta.Kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välissä on mattalasiovi.Lasiseinä yhdistää kylpyhuoneen ja sauna.Saunassa on vaaleat hirsiseinät ja lauteet.

Kuvia yksityiskohdista

Pienillä yksityiskohdilla saadaan kotiin omaleimaisuutta.

Keittiön kalusteissa on mustat viilupintaiset ovet.Mustassa keittiössä on vain hiukan puunsävyä.Kylpyhuoneessa on yksilällinen peili ja allas.Keittiössä on mustat kaapit ja välitilassa vahattu hirsipaneeli.Keittiössä on valkoiset kaapit ja musta välitila.Wc:ssä on kuparinvärinen hana ja puinen allas

Rakennamme kodin Sinulle ja perheellesi. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiimme!

MYYTÄVÄT KOHTEET

Laita jakoon!